Healing

Hoe werkt een healing?

Tijdens een healing maak ik, via een hartsverbinding, contact met je. Tijdens het contact werk ik altijd samen met jouw ziel en jouw lichtkern omdat jij alle wijsheid al bij je draagt en je daardoor het beste kan laten zien wat er nodig is. Ik laat me hierbij ook altijd leiden door onze gidsen en het veld van licht en liefde wat om ons heen is. Doordat ik me laat leiden door jouw ritme van zijn en het veld van licht en liefde gebeurt er tijdens een healing altijd precies dat wat voor jou nu het belangrijkste is en ook precies dat wat jij aan kan. Het veld van licht en liefde zorgt voor een zachtheid en zuiverheid waardoor de healing in alle rust kan plaatsvinden. Tijdens een healing kunnen bijvoorbeeld innerlijke kind stukken naar voren komen maar ook verstrikkingen in de familielijn, trauma’s uit dit leven of vorige levens, belemmerende gedachten of patronen en coderingen.

Healing op afstand

Een healing vindt plaats op afstand. We spreken van tevoren een tijdstip af waarop de healing plaatsvindt, zodat jij deze in alle rust kan ontvangen. Een uitgebreid verslag stuur ik via de mail naar je toe. Mocht je nog vragen hebben aan de hand van jouw healing dan kunnen we een bel- of zoomafspraak maken, waarin jij jouw vragen kan stellen. Deze optie is aan te vinken in het afrekenmenu.

Wat gebeurt er na een healing?

Na een healing laat het lichaam vaak nog afvalstoffen los, het is dan ook belangrijk om goed te blijven drinken. Het liefst water. Zo help jij je lichaam om dit goed af te voeren. Ook kan je je moe voelen. Deze vermoeidheid kan soms best een week aanhouden. Vraag daarom niet gelijk te veel van jezelf na een healing maar geef jezelf liefde en tijd. Het helende veld blijft na de healing nog een tijd om je heen. Geleidelijk laat dit zich los wanneer het tijd is dat jij het weer helemaal zelf kan oppakken. Deze overgang kan je waarnemen en soms is dat een beetje eng maar weet dat je echt vertrouwen in jezelf mag hebben, je wordt pas losgelaten als je het kan. Eigenlijk hetzelfde als dat de zijwieltjes er van af gaan als een kind kan fietsen.

De healing helpt blokkades op te ruimen waardoor jij dichter bij jouw ware kern kan komen, jouw eigen lichtkracht. Je zal merken dat je meer vrijheid in jezelf ervaart, dat je anders op situaties reageert en dat je je meer thuis voelt bij jezelf. Vaak ervaar je ook meer energie en levenslust en lukt het je beter om echt te luisteren naar je hart en wat belangrijk voor jou is.

Wel krachtig, niet medisch

De healings die ik geef werken met en vanuit licht, liefde en energie en zijn heel krachtig maar zijn geen vervanging voor een medisch specialist. Raadpleeg bij medische klachten en/of indicaties altijd een arts. 

Healing bestellen

Healing

€ 77,00

Healing

€ 77,00

Bestel hier nu je Healing. Vervolgens neem ik contact met je en spreken we een tijdstip voor de healing af. Achteraf ontvang je een uitgebreid verslag. Heb je daarna nog vragen? Kies dan voor een 'bel- of zoomafspraak achteraf' van maximaal 30 minuten.