Reading op afstand

Woorden op het ritme van je ziel

Hoe werkt een reading?

Tijdens een reading stem ik me, via een hartsverbinding, op jou af. Ik hoor en zie tijdens deze afstemming wat er verteld en vertaald mag worden. Dit kan informatie over een vorig leven zijn maar kan ook gaan over iets waar jij juist nu op vastloopt, tegenhoudende patronen of over hoe je kan landen in je licht(kracht). Dit kan heel uiteenlopend zijn maar is altijd precies dat wat jij nu nodig hebt.

Jouw persoonlijke reading

Eventuele vragen of een thema waar je op wilt inzoomen neem ik mee tijdens de reading. Dit wil echter niet altijd zeggen dat er kant en klare antwoorden op komen. Mijn ervaring is dat er wel altijd verheldering komt maar dat die soms anders is dan je van tevoren hebt gedacht. Ik werk altijd met het nu. Dus wat er nu het belangrijkste is voor jou. Dit nu kan nog wel eens verschillen met wat je hoofd denkt dat je nu nodig hebt maar het is altijd op het ritme van jouw zijn.

Reading op afstand

Een reading vindt plaats op afstand. Je hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven. Een uitgebreid verslag stuur ik via de mail naar je toe. Mocht je nog vragen hebben aan de hand van jouw reading dan kunnen we een bel- of zoomafspraak maken, waarin jij jouw vragen kan stellen. Deze optie is aan te vinken bij het afrekenmenu.

(Fysieke) gewaarwordingen

Tijdens een reading wordt er altijd iets in je aangeraakt, dit zal je vaak ook gaan merken doordat er bijvoorbeeld verdriet naar boven komt of andere gevoelens die je niet altijd direct herkent. Belangrijk is om deze gevoelens wel langs te laten komen en te erkennen maar te weten dat je ze ook weer los kan laten. Ze horen vaak bij een stuk wat nog in je celgeheugen zit en komen even naar boven omdat dat stuk is aangeraakt maar gaan daarna ook weer voorbij. Dit geldt ook voor fysieke gewaarwordingen. 

Tips

Wees op de momenten dat de gevoelens bij je opkomen lief voor jezelf. Neem even wat tijd voor jezelf, drink een kopje thee, neem een douche of wat het ook is wat jij graag even wilt doen.

De gewaarwordingen die ik hier boven beschrijf gaan weer voorbij, merk je dat je aanhoudende fysieke of mentale ongemakken ervaart, raadpleeg dan altijd een arts.

Reading bestellen

Reading

€ 55,00

Reading

€ 55,00

Bestel hier nu je Reading. Vervolgens neem ik contact met je op en ga ik voor je aan de slag. Heb je vooraf nog vragen? Neem dan even contact met mij op via de button bovenin deze pagina en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.