De parel die jij bent!

Tijdens het geven van readings en het werken met resonantie opstellingen (familie opstellingen), heb ik gemerkt dat veel van onze energie verloren gaat in zielsdelen waar we geen contact meer mee hebben maar ook innerlijk kind delen die we niet (volledig) kunnen zien of toelaten. We voelen ons hierdoor niet helemaal compleet, er blijft steeds wat schuren of als niet volledig aanvoelen. We ontwikkelen wel een manier om steeds door te kunnen gaan maar komen vaak weer uit bij dat er iets mist of niet helemaal klopt. Alsof het niet helemaal lekker stroomt. Vaak raken we hierdoor ook verwijderd van onze kernkracht. Die kernkracht is het basispakket waar jij mee op aarde bent gekomen, dat wat jij hier te brengen hebt. Als je verwijderd bent van je kernkracht of vooral aan de schaduwzijde van je kernkracht functioneert, dan geeft dat een onvolledig gevoel wat zelfs tot somberheid kan leiden. Je voelt dat er meer in je zit maar het lukt je niet dit naar boven te halen, alsof het steeds weer wegschiet. Vragen als wie ben ik nu eigenlijk en wat doe ik hier op aarde komen wellicht steeds vaker in je op. Het leven vanuit jouw kernkracht geeft je energie, zorgt ervoor dat jij beslissingen neemt vanuit jouw zijn, jouw hart. Het zorgt voor helderheid en houvast. Vanuit jouw kernkracht maak je ook contact met jouw zielsmissie en dat geeft je een doel. Je voelt je van belang en nuttig. Het zorgt voor licht op je pad, zodat als je af en toe verdwaalt, je de weg naar jezelf ook weer makkelijk terug kunt vinden.

In januari start de workshop: De parel die jij bent! Deze workshop bestaat uit 4 dagen. Tijdens de workshop halen we verloren zielsdelen terug, werken we met innerlijk kind stukken, verbinden ons met onze kernkracht en halen de sleutels op tot onze zielsmissies. We doen dit door, in een kleine groep, te werken met opstellingen. Naast dat jij en jouw zijn centraal staan, representeer jij ook in het proces van een ander. Het mooie hiervan is dat dit ook altijd met jou resoneert en je nog meer sleutels geeft. Naast het werken met opstellingen vul jij ook letterlijk jouw schatkist met sleutels, parels en krachtvoorwerpen. Op dag 1 kies jij een schatkistje uit die je gedurende de workshops gaat vullen met dat wat voor jou belangrijk is zodat je niet alleen energetisch werkt maar ook tastbaar jouw reis kan zien.

Weet je welkom om de prachtige parel te ontdekken die jij bent.


Praktische informatie

Locatie: Voorstraat 39 in Melissant

Dag Tijdstip Inloop vanaf
Donderdag 11 januari 10.00 - 17.00 uur 09.30 uur
Donderdag 25 januari 10.00 - 17.00 uur 09.30 uur
Donderdag 8 februari 10.00 - 17.00 uur 09.30 uur
Donderdag 22 februari 10.00 - 17.00 uur 09.30 uur

Jouw investering in jezelf is 349 euro. Je mag ook in 4 delen betalen. 

  • Naast dat je de weg naar jouw eigen kern weer vindt, je weer contact maakt met jouw bron van bestaan, leer je ook hoe je dagelijks in contact blijft.
  • Als tastbare herinnering krijg jij je eigen schatkist mee waarin jij stukjes van jezelf verzamelt.
  • Elke bijeenkomst is er verse soep.
  • Koffie, thee, water, zoete en hartige versnaperingen zijn inbegrepen.

Let op, de workshop gaat door bij 4 aanmeldingen. Deelname is alleen mogelijk als je de volledige 4-daagse workshop volgt. Mocht je allergisch zijn voor honden, er is een hond in huis aanwezig. 

Inclusief je eigen schatkist

Workshop: De parel die jij bent!

€ 87,50
Inclusief je eigen schatkist

Workshop: De parel die jij bent!

€ 87,50

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.