Lichtvriendjes

Wat zijn lichtvriendjes?

Lichtvriendjes komen uit het grote veld van licht en liefde en zijn verbonden met aarde en met ons. Ze verbinden zich in trilling aan materialen om zo tastbaar te zijn. Dit omdat wij mensen dat nog heel fijn vinden en zij ons op die manier goed kunnen ondersteunen. Natuurlijk is het licht en de hulp van de lichtvriendjes vele malen groter dan het materiaal waar ze zich aan verbinden. Ze zijn bij jou en verspreiden hun licht, liefde en wijsheid precies daar waar jij dat nodig hebt. Het is je vast opgevallen dat ik vaak het verkleinwoord –jes gebruik. Dit is een bewuste keuze omdat dit voor mij de zachtheid weergeeft die de lichtvriendjes met zich meebrengen, kracht vanuit zacht.

Ontdek de verschillende lichtvriendjes

Kijk gerust rond en ontdek de verschillende lichtvriendjes:

 • Landertjes (landen in je licht)

Helpen jou te landen in jouw zijn, niet in zwaarte maar in je licht(kern).

 • Opruimertjes (laat maar gaan wat niet (meer) past)

Helpen jou te leren wat bij jou hoort en wat je mag laten gaan. Omdat het niet meer past of omdat het al nooit van jou was.

 • Grondertjes (verbinden in het nu)

Helpen jou te verbinden met wat nu is. Stevig in de aarde met de verbinding die voor jou passend is.

 • Padvindertjes (een lichtje op jouw pad)

Helpen jou door hun licht te schijnen op jouw pad. Zodat jij het lichtje kan volgen totdat je zelf weer helder kan zien. Een stralend wegwijzertje.

 • Zakvriendjes

Zakvriendjes zijn lichtvriendjes die met je mee kunnen op pad. Als een hele tastbare verbinding.

 • Lichtaltaren

Een tastbaar plaatsje van rust om even echt stil te staan bij jezelf en wat er mag zijn of ontstaan waarbij je liefdevolle begeleiding voelt.

  • Wortelstokken

  Naast dat we geworteld zijn in de aarde waarop we leven, wortelen we, vaak onbewust,  nog in veel meer. In energieën, planeten, lichtwezens of andere dimensies. Wortelstokken zijn net als ankers van een boot die je laat zakken op de plek waar je stil wilt liggen. Je kunt dan in rust alles opnemen van de plek waar je bent. Vandaag wortel jij bijvoorbeeld in zon en de wortelstok helpt jou om je hier bewust van te zijn en te ontvangen wat zon jou te brengen heeft, als een helder en stevig kanaal voor jullie uitwisseling. Morgen wortel je misschien wel in water of in ster.

  Wil je een op jou afgestemd lichtvriendje?

  Dat kan! Op geheel unieke wijze wordt een schatkistje met inhoud speciaal op jou afgestemd. De prijs hiervoor is altijd hetzelfde en staat getoond bij het betreffende product in deze categorie. Wanneer je bestelling is afgerond wordt deze in maximaal 3 weken gemaakt.

  • Gepersonaliseerde schatkistjes

  Een kistje met op jou afgestemde kleuren, lichtvriendjes en andere lichtinstrumenten die jou helpen te landen in je licht en te gaan leven vanuit je lichtkern. Ik stem me tijdens het maken af op jouw lichtkern en vertaal dit in tekens, tekeningen en tekst. Zodat jij niet alleen kunt lezen over je lichtkern maar ook kunt zien en met de materialen aan de slag kunt gaan. Mijn ervaring is dat deze combinatie diep doorwerkt. Bij het schatkistje zit een reading inbegrepen.

  Alle lichtvriendjes

  Alle lichtvriendjes zijn uniek! Dat wil zeggen, er is er maar één van en ze zijn allen met de hand bewerkt.