Over mij

Mijn naam is Doremieke Hunter en ik noem mezelf Doré. Ik ben geboren in 1979, getrouwd met Kelvin en trotse moeder van twee prachtige zoons en een prachtige dochter. Al zolang ik me kan herinneren voel ik een grote liefde voor de mensheid, voor ons bestaan en het mysterie daarvan. Wat voor mij als vanzelfsprekend was, bleek niet voor iedereen zo te zijn waardoor ik een poos verdwaald ben geweest in wie ik nou eigenlijk ben en wat ik hier op aarde kom doen. Wat is mijn zingeving en waar liggen mijn talenten. Door deze zoektocht heb ik veel onderzocht en ontdekt. Wat tijdens deze zoektocht steeds duidelijk werd is dat mijn verbinding met de bron er altijd was, waar ik ook kwam en wat ik ook deed.

Ik voelde dat die bron van liefde, verwondering en inspiratie steeds mijn hand vasthield. Tijdens deze zoektocht heb ik meerdere opleidingen, workshops en trainingen gevolgd die me hebben geholpen om dat te helen, te her inneren en wakker te maken wat nog in mij verstopt lag. Vooral ook de lessen en inzichten die ik opgedaan heb vanuit het leven en alles wat me gespiegeld werd, hebben me geholpen om steeds verder de weg naar binnen te wandelen en mezelf te leren kennen. Vanuit mijn liefde, mijn weten en de kennis die ik heb opgedaan wil ik er nu voor jou zijn.

Wie kan ik voor jou zijn?

Ik ben Doré en vanuit mijn ervaringen, mijn intuïtie en meevoelend vermogen, schijn ik een lichtje bij op jouw reis. Zodat jij verheldering krijgt op wat er op dat moment in jou aan het licht mag komen. Ik sluit me hierbij aan op jouw ritme van zijn en reis een stukje met jou mee.

Ik ben dankbaar. Dankbaar voor mijn reis en dankbaar dat ik mag aansluiten bij jouw reis. Samen op weg naar heelheid.